Sex on sex og kvinder

sex on sex og kvinder

5. nov Ny canadisk forskning viser, at sex forbrænder flere kalorier end en rask mens unge kvinder gennemsnitligt forbrænder 3,1 kalorier i minuttet. feb Gider du ikke have sex? Kvinder i længerevarende forhold har højere risiko for lav sexlyst, viser nyt dansk studie. (Foto: Shutterstock). Lise Brix. 6 dage siden 10 grunde til, at sex er sundt. 1. Det forbedrer kropsholdningen. En belgisk undersøgelse viser, at kvinder, der får gode orgasmer, går mere.

Videos

Far og datter taler om sex 5. nov Ny canadisk forskning viser, at sex forbrænder flere kalorier end en rask mens unge kvinder gennemsnitligt forbrænder 3,1 kalorier i minuttet. maj Der er mange myter om mænd, kvinder og forskellene mellem dem. En af dem handler om sex og om, hvem der tænker mest på det. Et vovet. 7. sep For ældre kvinder hjælper hyppig sex på adskillige sundhedsproblemer, mens det for mænd er forbundet med hjertesygdomme.

Sex on sex og kvinder -

Det denmark brothels bøsse chat stressniveauet Sex, før du skal holde en vigtig tale eller skal til eksamen, kan være en god idé. Det er godt for hjertet Wilkes University of Pennsylvania har taget et hjerte-kardiogram på mennesker med et godt sexliv og fandt ud af, at de, der havde sex to eller flere gange ugentligt, havde mindre risiko for at få hjerte-problemer end dem, der fik mindre. Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet Borgen indefra. Det kan til dels hænge sammen med, at det historisk set har været forbudt for kvinder at vise lyst — det var noget man tidligere skulle skjule,« siger Sarah Wåhlin-Jacobsen og tilføjer:. For nogle vil det være helt fint at have lyst til sex en gang om måneden — for andre vil det blive oplevet som lav sexlyst. sex on sex og kvinder

0 thoughts on “Sex on sex og kvinder

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *